понеделник, 28 февруари 2011 г.

Три зайчета добрички - за три мънички сестрички

Теди е моя приятелка от училище.
С нея имаме особенна връзка....през времето в учлище и след това....ту губехме контакт, ту се намихраме....., но винаги между нас оставна едно чувство, че сякаш вчера сме си казали " Чао, до утре!".
Та Теди е голям пич ;-)))....тя може да бъде пример за подражение в мого области..... в момента живее в Берлин и не може лично да изненада сестра си.
Изненадата която ме помоли да подготвя е за нейната сестра Люби - за която правих тортата с Плодчетата.
Теди знае, че Люби много харесва зайчета...и ме помоли да и нарпавя торта със зайче ;-))) ,но пък мама Ванче също се свърза с мен за торта ;-)))) и за малко Люби да има две торти ;-)))
Решихме компромисен вариант.... да направя тортата, която поръча мама Ваня и сладки зайчета и фигурки от Теди ;-))), за да има по-голяма емоция за децата ;-)))
Обаче освен Люби, Теди има още две сестрички, който се сещате.....не може да останат без зайчета ;-)))...за това три зайчета добрички - за три мънички сестрички.
Сладките също станаха много сладки ;-))))), а децат им се радваха безумно!
За мен беше голямо удоволствие и голяма емоция!

Благодаря момичета!










1 коментар:

  1. Бъди винаги щастлива от това,че не само самата Ти си благословена жена,майка и съпруга,но си благословия и за останалите хора-чрез това,което правиш с дарбата си!Златни ръце,Иренче!Не се уморявай никога!;)

    ОтговорИзтриване