петък, 18 февруари 2011 г.

Сладки и кексчета за моите Валентинки

За св. Валентин за вкъщи  не нарпавих нито една декорирана сладка или пък торта ;-))))
Но реших с нещо малко да изненадам моите Валентинки ;-)))
Това са две мои приятелкси, който срещнах по различно време в живота си , но с едно и също име - Валентина ;-)))

    Първата Валентина срещнах, като колежка. Тя винаги на работа идва в добро настроени е и с умивка....с много положителен заряд и от нея лъха...на спокойствие. Много е бъбрива и обяснителна -винаги ще ви нарисува карта, за да ви упъти как и докаде да стигнете ;-))) ). Но в същия момент е много премерена в действията си и думите си - трудно би обидила някой. 
    Много финна и крехка на пръв поглед, но устояла и преборила се с каузата да има деца. Сега се радва на двете си прекрасни момченца - Александър и Теодор и на прекрасен съпруг, който я обича и уважава безкрайно. За силата да преглътне тежките моменти, за човечността, за разбирането и подкрепата......за всичко това я поздравявам и и благодаря!

    Втората Валентина, но не по степен на важност, а по среща в живота ми е - жената поела за първи път на ръце нашето дете. Тя е акушер по професия и истински приятел по душа. Тя е жената, научила ме как преди да родя да се грижа за нашето дете, как да бъда уверена и сигурна в действията си.
    Тя е жена, която когато видиш и ти се подкосяват краката ;-))).
 Винаги е много дискретна и не желае да става център на събитията, дори и в моменти, когато е заслужавала всички овации на света.
    Тя е усмихната и много ведра....и е човека, чиито мили жестове никога няма да забравя ;-))) и който ме изненадват.....и ме карат да вярвам, че все оше има добри и безкористни хора по този свят..... .
    Радвам се че те срещнах, че имам приятелството ти и....вярвам, че най-хубавото те първа предстой ;-)))

   За тези прекрасни дами са и мойте скромни кексчета и няколко сладки.
Честит имен ден момичета, бъдете живи и здрави!
Целувки!





Няма коментари:

Публикуване на коментар